Wat is je vraag?

Verzending: 0
Totaal (incl. btw): € 0,00
Wanders Mata | 123rookkanaal
  • Wanders Mata | 123rookkanaal
  • Wanders Mata | 123rookkanaal

Wanders Mata

De Wanders Mata heel erg bijzondere houtkachel die functionaliteit en esthetiek combineert. Ontworpen en vervaardigd door Wanders, een gerenommeerde Nederlandse fabrikant van kachels, biedt de Mata een aantrekkelijke toevoeging aan elk interieur.

Met zijn strakke design en grote glazen raamwerk biedt de Wanders Mata een prachtig uitzicht op het vlammenspel, waardoor een gezellige sfeer ontstaat in de ruimte. De houtkachel is vervaardigd van hoogwaardige materialen zoals gietijzer en staal, waardoor duurzaamheid en efficiëntie worden gegarandeerd.

De Mata is uitgerust met geavanceerde verbrandingstechnologie die zorgt voor een optimale verbranding en een hoog rendement, met minimale uitstoot van schadelijke stoffen. Hierdoor levert de kachel niet alleen warmte, maar draagt hij ook bij aan een milieuvriendelijke verwarmingsoplossing. Met verschillende aanpassingsmogelijkheden, zoals kleur en bekleding, kan de Wanders Mata worden afgestemd op de persoonlijke smaak en stijl van de gebruiker.

Kortom, de Wanders Mata is een moderne en functionele houtkachel die zowel visueel aantrekkelijk is als efficiënte warmte biedt voor een comfortabele en sfeervolle omgeving.

Informeer naar onze laagste prijs!

€ 5.285,00
€ 4.367,77 excl. BTW.
Inclusief belasting
Aantal

close Helaas momenteel niet op voorraad : langere levertijd

Dit product wordt gratis verzonden

 

Energielabel A
Vermogen (bereik) onbekend
Nominaal vermogen 7.7kW
Rendement 76%
Gewicht 105kg
Aansluiting rookkanaal 150mm
Aansluiting boven
Afmeting (BxHxD) 86.4cm x 57.4cm x 45.8cm
Externe luchttoevoer  100mm
Ruitmaat (BxH) onbekend
K1-WAN-002

Specifieke referenties

Offerte aanvraag voor deze kachel

-> Wil je graag een persoonlijke offerte aanvragen voor deze kachel?

Dan vragen we je om het onderstaande formulier in te vullen zodat we je zo'n goed mogelijke aanbieding kunnen maken!



Hieronder is het mogelijk om 2 bijlagen toe te voegen ter verduidelijking. Echter is het ook mogelijk om (meer) foto's te sturen naar ons whatsapp nummer. Dit is nummer 0524-222775

      Het is mogelijk om via onze partners de kachel te laten installeren. Mocht je daar interesse in hebben dan maken wij eerst een offerte voor zowel deze kachel. Vervolgens informeren we wat de installatie zal kosten van het geheel. 

      Let op: 123Rookkanaal installeert zelf niet dus je zult een aparte factuur krijgen van het betreffende installatiebedrijf.

      Levertijd aanvragen? (of een andere vraag over dit product)

      Stuur ons een bericht. Dan gaan we voor je uitzoeken wat een indicatieve levertijd is voor deze kachel