Wat is je vraag?

Verzending: 0
Totaal (incl. btw): € 0,00
loading spinner

Rookkanaal veranda installatie voorbeelden

divider downloads

Navigeer naar verandapakket rookkanaal voorbeelden >

Navigeer naar enkelwandige rookkanaal voorbeelden >

Navigeer naar dubbelwandige rookkanaal voorbeelden >

Navigeer naar gevel voorbeelden >

divider downloads

verandapakket platdak

Montage met platdak

In veel tuinen zie je tegenwoordig een veranda of blokhut staan. Maar deze maak je natuurlijk pas echt gezellig warm en compleet met een fraaie houtkachel of een handige pelletkachel. Hiernaast laten we zien hoe je een rookkanaal installeert voor een plat dak. Om het nog gemakkelijker te maken hebben we al wat complete sets voor je samengesteld die evt. nog wat extra aangevuld kunnen. Kom je er toch niet helemaal uit na het zien van dit voorbeeld neem dan gerust contact met ons op. 

Klik hier of op de tekening.

divider downloads

Montage op schuin dak

Montage met schuin dak

In veel tuinen zie je tegenwoordig een veranda of blokhut staan. Maar deze maak je natuurlijk pas echt gezellig warm en compleet met een fraaie houtkachel of een handige pelletkachel. Hiernaast laten we zien hoe je een rookkanaal installeert voor een schuin dak. Om het nog gemakkelijker te maken hebben we al wat complete sets voor je samengesteld die evt. nog wat extra aangevuld kunnen. Kom je er toch niet helemaal uit na het zien van dit voorbeeld neem dan gerust contact met ons op. 

Klik hier of op de tekening.

divider downloads

Kom je er toch niet uit? Wij kunnen jou in contact brengen met professionele installatiebedrijven. Klik hier om naar onze contactpagina te gaan!