Wat is je vraag?

Verzending: 0
Totaal (incl. btw): € 0,00
Stel vraag over mijn winkelwagen

Algemene informatie

Onze webshop is natuurlijk gewoon open, langskomen om materialen af te halen mag echter alleen op afspraak! 

Advies en/ of offerte

Advies voor het aanleggen van een rookkanaal gaat via mail, telefoon of whatsapp.

Wil je een offerte aanvragen voor jouw situatie? Druk dan hier. Het helpt om duidelijke foto's, schetsen en/of tekeningen van de situatie toe te voegen.  Een offerte wordt in de meeste gevallen vaak niet dezelfde dag gemaakt. En vanwege corona zijn er momenteel meer mensen die een offerte aanvragen dan gebruikelijk is rond deze tijd. Houd daarom dus rekening met een wat langere wachttijd.  Wij doen onze uiterste best om iedereen zo goed mogelijk te helpen.

Afhalen van materialen

Wil je graag de materialen bij ons afhalen dan is dat nog steeds mogelijk. Wel vragen we om de bestelling dan via de website te plaatsen. Wij gaan je materialen verzamelen en je krijgt bericht van ons zodra het voor je gereed ligt.  We nemen vervolgens contact met je op om een afspraak te maken voor het afhalen. Houd je bij het afhalen van de materialen aan de regels die gelden, de instructies en aanwijzingen van onze medewerkers. Kom alleen. Het dragen van een mondkapje is verplicht. Neem bij het afhalen je bestelbon mee om het afhaalproces zo vlot mogelijk te laten verlopen.

Wanneer het te druk wordt mogen wij je weigeren te ontvangen. In dat geval zul je helaas even moeten wachten of op een later moment terugkomen (op afspraak). Blijf thuis bij verkoudheidsklachten. Let op: een adviesgesprek is niet mogelijk.

Retourneren van materialen

retourneer de materiaal indien mogelijk via een bezorgdienst. Wil je de materialen toch zelf bij ons retour brengen dan vragen we je om hiervoor een afspraak te maken. Denk eraan om het ingevulde retourformulier mee te nemen. Houd je bij het terugbrengen van de materialen aan de regels en instructies van onze medewerkers

Hygiene in ons bedrijf

Wij hanteren strenge richtlijnen mbt de hygiene in ons bedrijf. Dat beperkt zich moet alleen tot de mogelijkheid om je handen te desinfecteren. Met regelmaat wordt on PIN-apparaat en de deurklinken gereinigd. Indien de situatie dat toestaat laten we onze medewerkers zoveel thuis werken. Helaas is dat bij magazijnwerk gewoon niet mogelijk. We dragen daarom een mondkapje en houden onderling 1,5m afstand van elkaar. Wij gebruiken dagelijks een nieuw of gewassen mondkapje

Hygiene bij bezorging

Extra hygiënemaatregelen bij bezorging: Het virus kan zich normaal gesproken niet via pakjes en pallets verspreiden, maar de bezorger en ServicePoint-medewerker zijn zelf wel extra alert op alle hygiënemaatregelen. Voorlopig tekent DHL daarom zelf voor zendingen waarvoor een handtekening vereist is.

We volgen de RIVM-richtlijnen en nemen hygiënemaatregelen om verdere verspreiding van het virus te voorkomen.

Voor specifieke gezondheidsvragen verwijzen wij je naar de website van het RIVM.

Vragen

Bij vragen neem gerust contact met ons op.