Wat is je vraag?

Verzending: 0
Totaal (incl. btw): € 0,00
loading spinner
Profi-Line is ons dubbelwandige rookkanaal met V3 keuring. Uitermate geschikt voor de professional of installateurHoe sluit ik een rookkanaal aan? 123rookkanaal helpt je verder !

Het goedkoopste rookkanaal in NL met V3 normering.

Voldoet aan de allerstrengste normen!

Uitermate geschikt voor de professionele installateur.

Natuurlijk houden wij ook rekening

Klik hier voor meer actuele informatie.

Klik hier voor duidelijke

installatie voorbeelden

en tekeningen.

met het coronavirus.

DINAK rookkanaal vind je bij ons voor de allerlaagste prijs van Nederland123 rookkanaal levert alle soorten en diameters kachelpijp , pelletpijp en rookkanaal voor uw houtkachel of pelletkachel tegen lage prijzen

Topkwaliteit voor de laagste prijs van Nederland!

Voldoet aan de allerstrengste normen!

Levering binnen 3 werkdagen*

25 jaar fabrieksgarantie!

Klik hier voor duidelijke

installatie voorbeelden

en tekeningen.

Welkom bij 123rookkanaal

Wij verkopen zowel dikwandige zwarte enkelwandig als dubbelwandige RVS rookkanalen , kachelpijp en pelletpijp voor diverse toepassingen en in verschillende diameter. Voor bijvoorbeeld een houtkachel , pelletkachel maar ook voor de biomassaketel.

Omdat we onze rookgasafvoer zelf rechtstreeks importeren uit Duitsland kunnen we een zeer professioneel rookkanaal aanbieden voor lage groothandelsprijzen met de service en kennis van de vakhandel.

Onze webshop is voorzien van duidelijke voorbeelden hoe je een enkelwandige en dubbelwandige pijp moet aanleggen en een kachel moet aansluiten. Echter, we kunnen begrijpen dat je soms wat extra uitleg nodig hebt. Ook dat is bij ons geen probleem. Onze verkoopadviseurs kunnen je telefonisch, per mail, whatsapp maar ook via de chatbox goed helpen met het uitzoeken van de juiste materialen.

Rookkanaal niet zelf installeren? We hebben contact met diverse installatiebedrijven en kunnen je daar ook mee in contact brengen.

Naast de webshop hebben we nog een fysiek magazijn in Coevorden, Drenthe waar je op afspraak ook gewoon langs kunt komen om de materialen af te halen of voor een adviesgesprek

Onze rookgasafvoer is geschikt voor zowel particulier, installateur, wederverkoper als professional!

Tijdelijke actie
Tijdelijke actie
Nieuw bij ons: Dinak DW Pellets
Nieuw bij ons: Dinak DW Pellets
Duidelijke installatie voorbeelden
Duidelijke installatie voorbeelden